Termékek Menü

Profitáló Weboldal - pénzkidobás nélkül - üzleti könyv weboldal készítést tervező vállalkozóknak

Ár:
4.900 Ft (4.667 Ft + ÁFA)

Ezt a könyvet kifejezetten az internet világában lemaradt vállalkozóknak írtam, és a nyereséget ígérő internetes jelenlét lépéseit mutatja be - végre - érthetően!

Teljesen az alapoktól segít megérteni, hogyan lehet sikeresen elindítani egy mikrocég, egyéni-, vagy kisvállalkozás weboldalát

Nem szakembereknek íródott, nem szaknyelven!

Kezdje el Te is pénzt csinálni a weboldaladdal!

Elérhetőség: Utolsó 437 db raktáron
Menny.:

Vélemények

5.00
5 értékelés
5
(5)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2016. 08. 12.
"Ez a könyv maga a megvilágosodás azoknak, akik a mai modern világban rákényszerülnek, hogy weboldalt készítsenek , üzemeltessenek, és ha már csinálják, akkor azt szeretnék a lehető legjobban csinálni minden tekintetben! Köszönöm Richárd!"
Meck Krisztina
karate oktató
www.kyovac.hu
| 5 / 5 csillag!
2016. 08. 12.
"Ezt a könyvet kötelező lenne elolvasni minden induló vállalkozásnak! Olyan alapvető és fontos dolgokról ír benne Richárd amit minden vállalkozónak, cégvezetőnek tudnia kell. Nem érdemes, hanem kell. Ezek az információk nem csak megkönnyítik, hogy a vállalkozásnak sikeres, valóban pénzt termelő weboldala legyen, hanem ezek nélkül egyszerűen nem megy.
Egy évtizedig az én cégem is napi szinten készített weboldalakat, sikerült nagyon jól megismerni, mi miért és miképp működik a neten. Sok száz elkészített honlap után, ha ma internetes megjelenést kellene készíttetnem, nem okozna problémát, hogy kihez forduljak. Egyértelműen Richárd lenne az akire rá merném bízni a cégem. Sajnos nagyon ritka az olyan szakember mint ő. Sokan vannak akik gyönyörű honlapokat készítenek, akik profin programoznak, de olyan aki mindent összefogva, igazán komoly bevételt termelő weboldalhoz juttat ritka mint a fehér holló."
Kollár Adrián
tulajdonos, vezető
Chrome Ball Studio
Webgalamb
www.webgalamb.hu
| 5 / 5 csillag!
2016. 08. 12.
"Végre egy könyv a weboldalakról, amely olyan nyelven íródott, amelyet egy nem szakmabeli is megért, nem mellesleg használni is tud! Nagyon sok ügyfelemnél látom, hogy azért nem használja ki kellőképpen a webes világ adta lehetőségeket, mert nincs megértése. Nem azért, mert nem látja a szükségességét, hanem azért, mert annyira speciális nyelvezetet használnak a képviselői, ami egy más területtel foglalkozó embernek "kínai".
A hatékony dolgok egyszerűek és gyorsan lehet velük eredményeket elérni. Különösen, ha természeti törvényekre épülnek. Ez a könyv ilyen. Tele van sok pénzt érő gyakorlati tapasztalattal, mindez józan egyszerűséggel átadva. Vidd haza, használd, és érj el vele olyan eredményt, amilyet csak szeretnél! Gratulálok Temesvári Richárdnak ehhez a profi munkához!"
Oláh Tamás
lezárási specialista
olahtamas.com
| 5 / 5 csillag!
2016. 08. 12.
"Ez a könyv megerősített abban, hogy ma már egy egyszerű weblap is profi előkészítést igényel. Nem is tudtam, hogy egy helytelen domainnév választásnak is mennyi buktatója lehet! A kislexikon-szerű érthető szószedetet - SEO-ról,WP-ről, PR-ról stb.- pedig nagyon imádtam a könyv végén: manapság ugyanis szerintem kevesen törődnek azzal, hogy olvasóik igazi kézikönyvet és szaktudást, és ne csak egy bónuszokat tukmáló marketing"könyvet" kapjanak."
Dr. Németh Gabriella - kereskedemi- és EU szakjogász
| 5 / 5 csillag!
2016. 08. 12.
"Világos, lényegre törő, jól érthető nyelven ad iránymutatást az online marketing minden fontos részletére vonatkozóan, sőt azon túl is, hiszen számos tanácsot az internettől függetlenül, “offline módban” is jó szem előtt tartani. Lassan 3 éve működik webáruházam és weboldalam a Websiker Ügynökség gondozásában, ennek ellenére számos olyan fontos részletre világít rá a könyv, ami a hétköznapi teendők mellett érdemtelenül a háttérbe szorul. A könyv sorai megerősítették bennem az elmúlt évek tapasztalatát a profi internetes jelenlét, a webmarketing fontosságáról. Az átgondolt tervezés, a körültekintően kialakított csapat és a sok munkát, odafigyelést igénylő precíz működtetés meghozza a gyümölcsét, megéri az idő, energia és pénz befektetését." - Dr. Csokonay Péter - www.kezilezer.hu; www.otthoni-kezeles.hu